Multifunctioneel, Kantoor Camoes

Arnhem

Doelstelling:
De Kamer van CAMOËS Arnhem is verbouwd van winkelpand naar multifunctioneel kantoor. De opdracht voor Theodoor was om er een echte beleving van te maken waar iedereen zich thuis zou voelen.

Het lijkt een ruimtelijke en open ruimte, maar een stap over de drempel en je voelde het plafond. Door glas in lood te verwerken in het plafond heeft Theodoor met succes de ruimte meer lucht gegeven. Ook de entresol zorgt voor meer ruimte en een gastvrij en welkom gevoel.

Met een nieuw lichtplan en een lichte vloer rondde Theodoor de eerste fase van het project succesvol af. De volgende stap? Adviseren bij de inrichting van de ruimtes.

"Super fijn gevoel aan over gehouden. Zijn ruimtelijk inzicht in combinatie met zijn kleur keuze en materiaal kennis zijn uniek."

Eigenaar CAMOËS Arnhem